Jag röstade inte, jag tror inte på demokrati. Jag tror på Thule, den antika staden, och jag tror att Jan-Emanuel är den politiker som kommer upphöja Thule, och Atlantis. Jag tror på global nedkylning, nedkylning av jorden, havsnivån sjunker, landet reser sig från oceanbotten och bär med sig antika ruiner, som ruinerna av Thule. Jag tror att Jan-Emanuel kommer fixa allt det här. Han kommer bevisa att ufon existerar; regeringen har känt till det länge. De vet att ufon är där ute och försöker kommunicera med oss, och att de känner till hemligheter om det mänskliga medvetandets källa och upkomst. Känner du till filosofen Schelling?

Har du läst den historisk-kritiska introduktionen till mytologins filosofi? Schelling är en tysk idealistisk filosof. Han var rumskamrat med Holderin och Hegel, och han pratar om allt det här, han förutsåg det för längesen. Jan-Emanuel kommer att slutföra hela systemet. Han kommer att Immanuel Kant kunde inte slutföra den tyska idealismens system; Jan-Emanuel kommer att slutföra det - han kommer att derivera hela den tyska idealismens system. Det väcker min skräck. Hur kan vi slutföra den tyska idealismens system? Ingen har kunnat göra det. Hegel kunde inte göra det, Schelling kunde inte göra det, Fichte kunde inte göra det, Jacobi kunde inte göra det, Maimon kunde inte göra det. Reinhold kunde inte göra det, ingen kunde slutföra den tyska idealismens system. Tysk idealism: Första kritiken publicerades 1781 - Jan-Emanuel är en kantian. Han är en tysk idealist.

Jag vill att alla ska känna till det. Alla måste vara medvetna om att den tyska idealismens system är på väg att slutföras. Känner ni till Fichte? Känner ni till honom? Bränn böckerna! Vi behöver inte demokrati.

  • @comradesocius
    link
    Svenska
    21 month ago

    underbar shitposting keep it up hahaa.