Här samlar vi dagens första april-artiklar hos vänsterpressen. Vilken blev bäst?

    • @ardin
      link
      Svenska
      43 months ago

      Åh gud! Hahaha, det är så spot on. Så otroligt sannolikt skrivet. Får kalla kårar 😂

      • @samuel
        link
        Svenska
        33 months ago

        Haha! Så bra! S och M på 1 maj tillsammans!

        – Det ser ut som att det enda villkoret som (M) kommer att ställa är att röda fanor inte ska förekomma i demonstrationståget. Det tycker jag är ett rimligt önskemål, och som det nu ser ut kommer fanborgen att bestå av den blågula svenska fanan, tillsammans med EU- och NATO-flaggor.

      • @comradesocius
        link
        Svenska
        13 months ago

        gillar verkligen inte den texten låter som att de tycker att kp är en sekt eller något som gör saker i en källare, vilket de inte är eller gör. Sure en del av det gamla gardet är så, men inte de nya. Dra inte alla över en kant, det är bara korkat. Håller inte med om Nordkorea och deras ledare det är folket jag håller med om och gillar inte deras styre men ja det kan vi ta i nån annan tråd.

        • @samuel
          link
          Svenska
          13 months ago

          Kanske KP får mycket skit. Men för mig blir det konstigt att bjuda in Nordkoreas ambassadör som gäst. En ambassadör representerar en stat och dess regering.

    • @ardin
      link
      Svenska
      33 months ago

      Väldigt likt ett skämt vi gjorde när jag var pressekreterare på tro & solidaritet, om att Alf Svensson gått över till oss, med autentiska citat och länkar, då var det kul, nu när KD blivit fasci & S springer i samma riktning blir det roligare med Bildt som MP 😅

      • @samuel
        link
        Svenska
        23 months ago

        Haha! Vad najs! Men för vissa av de mer socialt sinnade kristdemokraterna finns det inte så många partier kvar. MP kanske inte är så långt bort ändå.

        Jag har en person i min närhet som länge röstat på KD. Pga att hen upplevt hur det kan vara i ett land som inte har en välfärdsstat så har hen uppskattat den välfärdsstat vi fortfarande har i Sverige och att den är värd att försvara. Till EU-valet kommer hen rösta på Vänsterpartiet 😄