Vänstern och internet är ett exempel på att något inte fungerar som det borde. Högerextremisterna när ut mycket bättre. Det går inte bara att skylla på de sociala mediernas algoritmer men det är en del av det hela. Mycket beror på vänstern själv.

  • @samuel
    link
    Svenska
    53 months ago

    Jag uppskattar dina tips! Jag har själv kommit igång så sakteliga med bloggande och har inte hunnkt kolla alls på de grejerna! SEO är verkligen något jag bör kika på.

    SEO är också något som jag vi behöver kika på för Mediakollen. Det finns massvis med saker som vi kan göra för att få utökad räckvidd. Det är bara en fråfa om tid 😎 Men vi kommer säkerligen anordna fler hackathons inom kort

  • @minata
    link
    Svenska
    33 months ago

    Socialdemokraterna hade (har) sitt s-info /sbloggar. Det var stort bland just s-bloggare. Då talar jag om 2006-2014. Jag har fortsatt blogga där dock sparsamt. Bloggare som Jan Andersson (S) fd europaparlamentariker och Ola Möller (S) riksdagsledamot flyttade sina bloggar till Facebook. Ulf Bjereld (S) fd Tro och Solidaritets ordförande hoppade ej på s-bloggar-tåget utan bloggar på allmänna blogger. Min mission var när jag var som störst att som kulturarbetare slåss mot Piratpartiet vilket fick det fantastiska att jag blev utslängd från s-info det vill säga fick inte vara kvar på listan. Har passerat 800 000 visningar.